Auto lassen Zoetermeer

Een auto lassen is een vak apart en is niet iets wat alle autogarages voor hun rekening kunnen nemen. Toch is laswerk soms wel nodig om door de APK keuring heen te komen. Bij Autoservice RPR kunt u gelukkig gewoon uw auto laten lassen in Zoetermeer.

Auto lassen voor APK

Regen en vocht tasten de onderkant van de auto aan, waardoor deze kan gaan roesten. Als dit niet op tijd wordt dichtgelast, kan het metaal zo danig worden aangetast dat er gaten en scheuren in ontstaan. Zo komt de auto vaak niet meer door de APK keuring. Bovendien is het gevaarlijk om hiermee door te rijden, omdat doorgeroeste onderdelen van de auto niet goed meer werken. Om roest en andere vochtschade aan de metalen delen van uw auto te repareren is lassen de beste oplossing. Breng uw auto met roestschade naar onze garage. Wij kijken dan wat er moet gebeuren en zullen de auto lassen als dit nodig is. Bovendien kunnen we daarna ook zorgen dat de auto word goedgekeurd.

Lassen en andere reparaties

De meeste onderdelen die aan een auto moeten worden gelast bevinden zich onder de auto. Op plekken als de wielkast en de uitlaat van de auto moeten regelmatig laswerkzaamheden worden verricht. We zullen de auto hiervoor op een brug moeten zetten. Komt uw auto al bij ons voor onderhoud of controle? Dan kunnen we eventueel laswerk direct meenemen, als de auto toch al op de brug staat. Zo wordt ook het metaal van uw auto goed onderhouden en is de kans klein dat u tijdens de APK voor verrassingen komt te staan. Bovendien bespaart u zo ook wat op de kosten.

Wij lassen elke auto

Autoservice RPR heeft veel ervaring met het herstellen van autoschade. Of het nu gaat om een gloednieuwe wagen of een old timer. Wij repareren uw bolide met zorg en vakkundigheid. Bovendien zijn onze monteurs gespecialiseerd in het werken met verschillende automerken. U kunt uw auto dus vrijwel altijd door ons laten lassen. Is uw auto toe aan een lasbeurt? Breng hem gerust eens langs in onze werkplaats in Zoetermeer. Wij zullen dan kijken wat eraan moet gebeuren en komen altijd met een aantrekkelijke prijsopgave.